D. Mico Ramon Colomer, Predicador de les Misses Majors del 23 d'April 2020 i del 240é Aniversari de l’arribada la Santa Relíquia de Sant Jordi Màrtir a Banyeres de Mariola

Don Ramón Micó Colomer va néixer a Bocairent el 23 June 1972. Va ingressar en el Seminari Menor en 1986, cursant el BUP, en el CEU Sant Pau de Montcada i el Col·legi Claret de Xàtiva, després de dos anys de filosofia en el Seminari Major de Montcada, va ingressar en el Col·legi-Seminary of Sant Tomàs de Villanueva. For four years (1994-1997) will exercise the pastoral care and last year as deacon in the Parish of La Mare de Déu de la Misericordia in Banyeres de Mariola, until he was ordained a priest 28-06-1997.
He celebrated his first sung mass in Bocairent on 16 of July and the third Sunday of September, Day of Mercy, he celebrated his first mass in La Mare de Déu de la Misericordia de Banyeres de Mariola.
Appointed parish vicar of Sant Jaume Apostol de Montcada on 25 September 1997, va compaginar la labor pastoral amb la docència, exercint de professor de l’ESO en el Patronat Sant Jaume Apòstol, to the 15 September 2001.
L’11 de setembre de 2001, és nomenat rector de La Mare de Déu dels Àngels de Benavites i Santa Ana de Quartell. The 13 of November 2002, és nomenat rector de San Miguel Arcàngel de Quart de les Valls, portant simultàniament les tres parròquies, docència i capellania de les Dominiques de l’Anunciata. The 22 October 2007, és nomenat Arxipreste de l’Arxiprestat núm. 27, Baronia-Les Valls.
The 22 September 2008 és nomenat rector d’El Salvador de Cocentaina, prenent possessió el 23 de novembre d’aquest. Després va ser nomenat, rector de San José de Millena, San Francisco de Balones, La Puríssima Concepció de Benimassot i Sant Antoni de Pàdua de Tollos, a la comarca de la Serrella. Cessant en 2016 i sent nomenat administrador parroquial de Benilloba, Benasau i Ares del Bosc. Fins al seu cessament en 2018 només s’encarregarà de la parròquia d’El Salvador i va ser nomenat rector “in solid” de La Mare de Déu de la Misericòrdia de Banyeres de Mariola juntament amb D. Ricardo José Díaz de Rábago i Verdeguer el 2 of July of 2018. Va cessar com a rector “in solid” i nomenat rector de la Parròquia Mare de Déu de la Misericòrdia, the 24 of November 2019, en complir D. Ricardo José Díaz de Rábago i Verdeguer els vuitanta anys. En l’actualitat també és arxipreste de la Mare de Déu d’Agres.