D. Ramón Micó Colomer, Predicador de les Misses Majors del 23 d’abril de 2020 i del 240é Aniversari de l’arribada la Santa Relíquia de Sant Jordi Màrtir a Banyeres de Mariola

Don Ramón Micó Colomer va néixer a Bocairent el 23 de juny de 1972. Va ingressar en el Seminari Menor en 1986, cursant el BUP, en el CEU Sant Pau de Montcada i el Col·legi Claret de Xàtiva, després de dos anys de filosofia en el Seminari Major de Montcada, va ingressar en el Col·legi-Seminari de Sant Tomàs de Villanueva. Durant quatre anys (1994-1997) exercirà la pastoral i últim curs com a diaca en la Parròquia de La Mare de Déu de la Misericòrdia de Banyeres de Mariola, fins que va ser ordenat sacerdot el 28-06-1997.
Va celebrar la seua primera missa cantada a Bocairent el 16 de juliol i el tercer diumenge de setembre, dia de la Misericòrdia, va celebrar la seua primera missa en La Mare de Déu de la Misericòrdia de Banyeres de Mariola.
Nomenat vicari Parroquial de Sant Jaume Apòstol de Montcada el 25 de setembre de 1997, va compaginar la labor pastoral amb la docència, exercint de professor de l’ESO en el Patronat Sant Jaume Apòstol, fins al 15 de setembre de 2001.
L’11 de setembre de 2001, és nomenat rector de La Mare de Déu dels Àngels de Benavites i Santa Ana de Quartell. El 13 de novembre de 2002, és nomenat rector de San Miguel Arcàngel de Quart de les Valls, portant simultàniament les tres parròquies, docència i capellania de les Dominiques de l’Anunciata. El 22 d’octubre de 2007, és nomenat Arxipreste de l’Arxiprestat núm. 27, Baronia-Les Valls.
El 22 de setembre de 2008 és nomenat rector d’El Salvador de Cocentaina, prenent possessió el 23 de novembre d’aquest. Després va ser nomenat, rector de San José de Millena, San Francisco de Balones, La Puríssima Concepció de Benimassot i Sant Antoni de Pàdua de Tollos, a la comarca de la Serrella. Cessant en 2016 i sent nomenat administrador parroquial de Benilloba, Benasau i Ares del Bosc. Fins al seu cessament en 2018 només s’encarregarà de la parròquia d’El Salvador i va ser nomenat rector “in solidum” de La Mare de Déu de la Misericòrdia de Banyeres de Mariola juntament amb D. Ricardo José Díaz de Rábago i Verdeguer el 2 de juliol de 2018. Va cessar com a rector “in solidum” i nomenat rector de la Parròquia Mare de Déu de la Misericòrdia, el 24 de novembre de 2019, en complir D. Ricardo José Díaz de Rábago i Verdeguer els vuitanta anys. En l’actualitat també és arxipreste de la Mare de Déu d’Agres.