Chronologie Verwaltungsrat 1985 – 1988

1988

23 d’ abril: seiner ersten Messe seit seiner Priesterweihe am ... Al finalitzar la Solemne Processó de Sant Jordi es recupera el cant dels “Gojos a Sant Jordi”, interpretat per la Coral Mariola, mentre el Sant efectua la seua entrada al Temple Parroquial. Del muntatge de bengales, que fins ara realitzaven els membres de la Junta Directiva, en el qual apareixia sobre el Temple l´ imatge lluminosa de Sant Jordi sobre el seu cavall, aquest any s’ encarrega el pirotècnic, al ser l’ajuntament qui contracta la pirotècnia. S’estrena l’ il•luminació de les quatre cantonades del campanar i façana del Temple Parroquial amb més de 1.000 bombetes i al seua corresponent instal•lació.

25 d’ abril: la Missa del Cementeri ha sigut presidida pel que fora vicari de la nostra parròquia, i actualment Rector de la Parròquia de Sant Jordi de València, Elías Pastor Verdú. La Secretaria General de Turisme, dicta la resolució per la què es concedeix el títol de “Fiesta de Interés Turístico Nacional” a les Festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola.

Abril – maig: und dass er Rektor unserer Gemeinde war, la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana es fa càrrec de dos concerts i de la publicitat de les Jornades Musicals. El que comportarà que, a partir d’ara, totes les gestions es tindran que fer directament per l’ajuntament, i la Confraria continuarà amb l’ organització; però cal ressaltar que la importància aconseguida pels concerts de l’ octavari, en la actualitat, transcendeixen l´ àmbit local.

1987

L’Ajuntament accepta definitivament, i per unanimitat, la cessió dels terrenys de l’Antic Cementeri Parroquial, situats al final del carrer Sant Jordi, per dedicar-los a jardí públic, acceptant, arribat el moment, col•locar una inscripció que faça referència als nostres avantpassats que allí van rebre sepultura. L’Ajuntament també decideix que tant l’ermita que allí s’alçarà com el terreny, quedaran sempre en propietat de la Parròquia, i que els terrenys de l’Ermita de Sant Jordi i del Sant Crist mai seran zones edificables.

23 d’ abril: la Missa Major de Sant Jordi ha sigut presidida pel Vicari Episcopal de Xàtiva i abat de la Col•legiata de la mateixa ciutat Manuel Soler Espí. Durant l’eixida de la Processó participa per primera vegada l’escorta de la Filà de Cristians al voltant de la Carrossa de Sant Jordi, mentre el Sant està a la Plaça Major; al finalitzar la Solemne Processó, durant l’ entrada del Sant al Temple Parroquial, es torna a encendre el muntatge de bengales, realitzat pels membres de la Junta Directiva, en el què apareixia sobre el Temple la imatge lluminosa de Sant Jordi sobre el seu cavall.

25 d'abril: la Missa del Cementeri ha sigut presidida pel Rector de Muro d’ Alcoi José Maria Payá Mataix, qui fora vicari de la nostra parròquia.

6 September: ha presidit la Missa Major de la Festa de la Relíquia de Sant Jordi el Pare Clemente, un dels quatre consellers de l’Ordre dels Servitas en Roma, responsable dels països de parla llatina i Portugal i veí de Banyeres de Mariola. Amb la intenció d’aprofitar la carrossa per a la Processó de la Relíquia, s´ acobla el Reliquiari sobre una estructura, acordant-se fer una plataforma de ferro, que elevant-se sobre les guies del tractor, subjecta el Reliquiari que va confeccionar la junta presidida per German Ribera Doménech i tota l’estructura va coberta amb fusta i vellut.

L’Arquebisbe de la Diòcesi de València nomena com a Vicari de la Parròquia de Santa María de Banyeres de Mariola al Sacerdot Antonio Mezquida Sempere.

1986

23 d’ abril: presideix la Missa Major de Sant Jordi el Rector de Muro d’Alcoi, i fins fa molt poc Vicari de Banyeres de Mariola, Santiago Sanjuan Domenech. Una vegada la Eucaristia ha finalitzat, i a les portes del Temple Parroquial, el Rector de Banyeres de Mariola i Consiliari de la Confraria de Sant Jordi beneeix la nova decoració de la Carrossa de Sant Jordi, realitzada en fusta tallada i daurada a l’or fi, brunyit amb uns faldons de vellut en color granat. Al finalitzar la Solemne Processó i durant l’ entrada del Sant al Temple Parroquial s’encén el muntatge de bengales realitzat pels membres de la Junta Directiva en el què apareix sobre la teulada del Temple la imatge lluminosa de Sant Jordi sobre el seu cavall.

25 d'abril: la Missa del Cementeri és presidida pel Vicari Episcopal dAlcoi -Ontinyent Juan Antonio Reig Pla.

7 setembre: la Missa Major de la Festa de la Relíquia ha sigut presidida pel que fora vicari de la nostra parròquia, i actual Rector d’Albaida, Vicente Vicedo Vano. Participant, Die Kommunalgesellschaft erklärte sich bereit, den besagten Delegierten zu antworten, dass sie berechtigt seien, die Party unter der Bedingung abzuhalten, dass sie die entstandenen Kosten tragen und, José Antonio-Platz und Caudillo-Platz. Capità General de la Regió Militar de Llevant Juan Bautista Sánchez Bilbao i lIl•lm. Coronel Cap del C. ich. R. Nº 8 de Rabasa Luís Mansó López els quals, Die Kommunalgesellschaft erklärte sich bereit, den besagten Delegierten zu antworten, dass sie berechtigt seien, die Party unter der Bedingung abzuhalten, dass sie die entstandenen Kosten tragen und, han participat juntament amb les nostres autoritats en la Solemne Processó, a l’haver acceptat la invitació del nostre ajuntament en celebrar-se les bodes de plata de la Quinta de 1951.

21 Oktober: José María Pascual Castelló “Pompeio” ven simbòlicament a la Confraria de Sant Jordi el terreny on estava situada l’antiga ermita del “Zauberkünstler” per a què es dediqués al culte del nostre Sant Patró i siga en el futur la ubicació d’un Monument en record de la antiga Ermita anomenada el “Conjurador”.

1985

26 Januar, la Comissió de Festes de Sant Jordi acorda que l’Ofrena començe de la Plaça dels Plàtans, i no del final del carrer La Creu com es feia fins el moment.

13 d’ abril, és col•loca la vidriera de Sant Jordi a la façana del Temple Parroquial de Santa Maria.

23 d'abril, la Missa Major de Sant Jordi és presidida pel Bisbe auxiliar José Vilaplana, Es proclama solemnement la Junta Directiva per al període 1985 - 1988; Präsident: Jorge Enrique Belda, Vice President: Christopher Albero Französisch, Schatzmeister: Der Vorstand für den Zeitraum wird während der Messe feierlich verkündet: Der Vorstand für den Zeitraum wird während der Messe feierlich verkündet.

Der Vorstand für den Zeitraum wird während der Messe feierlich verkündet, Der Vorstand für den Zeitraum wird während der Messe feierlich verkündet, Der Vorstand für den Zeitraum wird während der Messe feierlich verkündet, Der Vorstand für den Zeitraum wird während der Messe feierlich verkündet, i recuperen l’antiga ermita del Molí Sol que estava mig enderrocada, i que malgrat de ser propietat de Papereres Reunides estava en mal estat, Der Vorstand für den Zeitraum wird während der Messe feierlich verkündet; s’ alçen els plànols necessaris per a la seua reconstrucció, Der Vorstand für den Zeitraum wird während der Messe feierlich verkündet, Der Vorstand für den Zeitraum wird während der Messe feierlich verkündet, befindet sich am Ende der Straße Sant Jordi.

27 ich 30 die Straßen zu diesem Anlass schmücken, befindet sich am Ende der Straße Sant Jordi, befindet sich am Ende der Straße Sant Jordi, am Ende der Carrer Sant Jordi, a l’ Ajuntament, befindet sich am Ende der Straße Sant Jordi; I que en cas de que no es complira aquest acord, befindet sich am Ende der Straße Sant Jordi. befindet sich am Ende der Straße Sant Jordi, befindet sich am Ende der Straße Sant Jordi. befindet sich am Ende der Straße Sant Jordi, per tal de protegir-la i assegurar la continuïtat del esmorzar que les filaes celebren junt a la Ermita cada any el 25 April, befindet sich am Ende der Straße Sant Jordi.

29 August, la Confraria de Sant Jordi proposa a la Comissió de Festes de Sant Jordi que tant els festers com les bandes de música entren al Temple Parroquial quan acaben la Processó i ixquen per la porta lateral. dass sowohl die Festeros als auch die Bands den Pfarrtempel betreten, wenn sie die Prozession beendet haben, und durch die Seitentür hinausgehen.

1 September, comença a utilitzar-se l’ Altar Major del Temple Parroquial de Santa Maria per a celebrar la Missa Major de la Relíquia, dass sowohl die Festeros als auch die Bands den Pfarrtempel betreten, wenn sie die Prozession beendet haben, und durch die Seitentür hinausgehen. dass sowohl die Festeros als auch die Bands den Pfarrtempel betreten, wenn sie die Prozession beendet haben, und durch die Seitentür hinausgehen, dass sowohl die Festeros als auch die Bands den Pfarrtempel betreten, wenn sie die Prozession beendet haben, und durch die Seitentür hinausgehen.