Jantar organizado placa de troca da Irmandade de St. George

A Irmandade de St. George, sim fa-nos saber, passou a enviar a todas as pessoas que pertenciam a um Conselho de Administração e seus companheiros, l’invitació per al “Sopar de Canvi de Juntes Directives” que es celebrarà, com és tradicional, després del Trasllat de Pujada el proper 14 maio 2011.

Aquest any com a novetat, s’ha convidat a participar a tots els membres de les Juntes Directives anteriors a l’any 1971 que encara estan entre nosaltres.

El sopar es servirà al Restaurante Mariola del nostre poble a partir de les 22:30 h, i té el mateix preu que l’any 2008. Els tiquets es poden recollir els dies 4, 5 Eu 6 del mes de maig, a la Seu Social de 19:30 uma 21:30 h., o mitjançant el respectiu President – Majoral o en alguns casos a mitjançant el Vicepresident.

Amb l’esperança i il•lusió de poder comptar amb l’assistència de tots els que han anat passant per les diferents Juntes Directives al llarg de tants anys d’història volem desitjar-los que gaudisquen d’unes bones festes en honor a Sant Jordi.