Lien permanent vers Prochaine présentation de la page web de la Confrérie de Sant Jordi

La Confrérie de Saint-Georges, Lien permanent vers Prochaine présentation de la page web de la Confrérie de Sant Jordi, Lien permanent vers Prochaine présentation de la page web de la Confrérie de Sant Jordi, l’invitació per al “Sopar de Canvi de Juntes Directives” que es celebrarà, com és tradicional, després del Trasllat de Pujada el proper 14 mai 2011.

Aquest any com a novetat, s’ha convidat a participar a tots els membres de les Juntes Directives anteriors a l’any 1971 que encara estan entre nosaltres.

El sopar es servirà al Restaurante Mariola del nostre poble a partir de les 22:30 h, i té el mateix preu que l’any 2008. Els tiquets es poden recollir els dies 4, 5 je 6 del mes de maig, a la Seu Social de 19:30 une 21:30 h., o mitjançant el respectiu President – Majoral o en alguns casos a mitjançant el Vicepresident.

Amb l’esperança i il•lusió de poder comptar amb l’assistència de tots els que han anat passant per les diferents Juntes Directives al llarg de tants anys d’història volem desitjar-los que gaudisquen d’unes bones festes en honor a Sant Jordi.