Convocado la cena de cambio de Juntas Directivas de la Cofradía de San Jorge

La Cofradía de San Jorge, Sí FA en contacto con nosotros, procedió a remitir a todas las personas que han pertenecido a alguna Junta Directiva y sus acompañantes, l’invitació per al “Sopar de Canvi de Juntes Directives” que es celebrarà, com és tradicional, després del Trasllat de Pujada el proper 14 de mayo de 2011.

Aquest any com a novetat, s’ha convidat a participar a tots els membres de les Juntes Directives anteriors a l’any 1971 que encara estan entre nosaltres.

El sopar es servirà al Restaurante Mariola del nostre poble a partir de les 22:30 h, i té el mateix preu que l’any 2008. Els tiquets es poden recollir els dies 4, 5 y 6 del mes de maig, a la Seu Social de 19:30 una 21:30 h., o mitjançant el respectiu President – Majoral o en alguns casos a mitjançant el Vicepresident.

Amb l’esperança i il•lusió de poder comptar amb l’assistència de tots els que han anat passant per les diferents Juntes Directives al llarg de tants anys d’història volem desitjar-los que gaudisquen d’unes bones festes en honor a Sant Jordi.