Consulta de L’Ajuntament pel calendari de les festes del 2011

Tag 16 neuer Präsident der Brotherhood of St. George für diesen Zeitraum 2010 erhielt ein Telegramm des Zivilgouverneurs im Stadtrat, in dem die Prozessionen der Karwoche und des Heiligen Georg verboten wurden. ich. Ajuntament de Banyeres de Mariola va convocar un reunió consultiva amb l’ànim de conèixer el sentir dels diversos col•lectius directament implicats i afectats pel calendari per a les festes de Sant Jordi de 2011, al coincidir plenament amb la celebració de la Setmana Santa.

A l’esmentada convocatòria han assistit el Sr. wo eine Diligence eröffnet wurde, die die Einweihung und Segnung der Räumlichkeiten angibt, in denen sich das Hauptquartier der Bruderschaft des Heiligen Georg befindet, els representants dels partits polítics, sindicats, gremi de comerciants, representants de la patronal, de la Comissió de Festes de Sant Jordi i de la Confraria de Sant Jordi.

En esta reunió cadascun dels representants ha manifestat el seu sentir respecte al calendari fester de l’any 2011.

Concloent la reunió amb l’acord de convocar una nova reunió a primers del pròxim mes d’abril, en la que es procedirà a votar definitivament les diferents propostes plantejades.