Notizie sul quotidiano Crónica de Banyeres – Maggio 2021 (3)

 

Scarica documento »

 

HANNO FORMATO LA GIURIA JAVIER PUIG, MÓNICA BERENGUER, MACARENA ALBERO I ELENA VILANOVA.

La Confraria de Sant Jordi entrega els premis del “I Concurs de Dibuix Infantil”

La Confraria de Sant Jordi va entregar el dia 8 de maig els premis del “I Concurs de Dibuix Infantil” convocat per l’entitat per a enaltir la figura del Patró en una època en què no s’han pogut celebrar festes per segon any consecutiu. Va ser en la seu de l’entitat, abans de la missa vespertina del Trasllat del Patró. Van consistir en un diploma acreditatiu, un joc de taula i el conte titulat “Ja arriba Sant Jordi a Banyeres de Mariola”, editat per la Confraria. Allo stesso modo, en ser la primera vegada que es realitzava el certamen, també es va entregar un exemplar del conte a tots els xiquets i xiquetes que van participat.

Els guanyadors han sigut María Belda Albero (categoria Educazione della prima infanzia), Noa Herrero Cerdà (categoria 1r i 2n de Primària), Anaís Martínez Ortuño (3r e 4° della Primaria) i Rubén Miró Conca (5é i 6é de Primaria).

La notificació del premi la van rebre el dia 23 d'abril, Giorno di San Giorgio, a través d’una telefonada realitzada per la presidenta, Elena Vilanova. Eixe dia se’ls va donar la felicitació i se’ls va emplaçar per a assistir a l’acte del lliurament de guardons. Van formar el jurat Javier Puig, Monica Berenguer, Macarena Albero i Elena Vilanova.