Nachrichten in der Zeitung Crónica de Banyeres – Kann 2021 (3)

 

Dokument herunterladen »

 

SIE BILDEN DIE JURY JAVIER PUIG, MNICA BERENGUER, MACARENA-BAUM I ELENA VILANOVA.

La Confraria de Sant Jordi entrega els premis del “I Concurs de Dibuix Infantil”

La Confraria de Sant Jordi va entregar el dia 8 de maig els premis del “I Concurs de Dibuix Infantil” convocat per l’entitat per a enaltir la figura del Patró en una època en què no s’han pogut celebrar festes per segon any consecutiu. Va ser en la seu de l’entitat, abans de la missa vespertina del Trasllat del Patró. Van consistir en un diploma acreditatiu, un joc de taula i el conte titulat “Ja arriba Sant Jordi a Banyeres de Mariola”, editat per la Confraria. Ähnlich, en ser la primera vegada que es realitzava el certamen, també es va entregar un exemplar del conte a tots els xiquets i xiquetes que van participat.

Els guanyadors han sigut María Belda Albero (Kategorie Frühkindliche Bildung), Noa Herrero Cerdà (categoria 1r i 2n de Primària), Anaís Martínez Ortuño (3r und 4. der Grundschule) i Rubén Miró Conca (5é i 6é de Primària).

La notificació del premi la van rebre el dia 23 d'abril, St. George's Day, a través d’una telefonada realitzada per la presidenta, Elena Vilanova. Eixe dia se’ls va donar la felicitació i se’ls va emplaçar per a assistir a l’acte del lliurament de guardons. Van formar el jurat Javier Puig, Mónica Berenguer, Macarena Albero i Elena Vilanova.