Noticia al periòdic Crónica de Banyeres – Juliol 2021

 

Descarregar document »

 

VA TENIR EN COMPTE EL CONTACTE QUE VAN MANTENIR REPRESENTANTS DE LA UNDEF AMB LA CONSELLERA DE SANITAT

Suspenen oficialment les festes de moros i cristians de la Relíquia

Les festes de moros i cristians de la Relíquia de Sant Jordi s’han suspés de forma oficial. La celebració, que enguany hauria sigut els dies 4 i 5 de setembre, ha quedat definitivament suspesa després que així ho acordara la Comissió de Festes de Sant Jordi en la junta ordinària que va fer el dia 8 de juliol. La Comissió es va reunir amb la intenció de valorar la situació i va tenir en compte el resultat del contacte que van mantenir representants de la UNDEF amb la consellera de Sanitat, en el que va quedar patent que continuava presentant-se una situació sanitària complicada, amb mesures que impedirien que les festes se celebraren amb normalitat.

 

ACTES RELIGIOSOS

Únicament es celebraran, com va passar en les últimes edicions de les festes, els actes religiosos que organitza la Confraria de Sant Jordi, encara que complint les mesures i limitacions que dicten les autoritats sanitàries en cada moment concret.

 

ES DEMANA RESPONSABILITAT

Des de la Comissió de Festes s’ha recomanat que es guarde la màxima responsabilitat i, sobretot, en els dies en què haurien fet les festes. Es demana evitar celebracions amb familiars i amistats que no complisquen les mesures sanitàries en l’àmbit privat. “Cal cuidar-se per a poder celebrar les festes tots junts quan arribe el moment”. Des de la Comissió de Festes i la Confraria de Sant Jordi s’ha posat de manifest el desig que tot passe i que es puguen tornar a celebrar i festejar les festes com sempre.