Noticia al periòdic Crónica de Banyeres – Febrer 2023 (3)

 

 

Descarregar document »

 

Convocat l’III Concurs de Dibuix Fester organitzat per la Confraria Sant Jordi

La Confraria de Sant Jordi ha convocat el Tercer Concurs de Dibuix Fester que s’organitza amb motiu de les pròximes festes de moros i cristians. El certamen està dirigit als xiquets i xiquetes que cursen estudis en els nivells d’Infantil, Primària i Secundària. El tema versarà de manera exclusiva sobre el Patró Sant Jordi al poble i es valorarà la creativitat i l’originalitat dels treballs. Els participants tindran llibertat de procediment i tècnica plàstica sempre que no oferisca dificultats de reproducció. El format podrà ser vertical o horitzontal i la grandària del paper serà A4 com a mínim.

Els dibuixos es presentaran sense signar i s’identificaran amb un títol o lema. S’acompanyaran d’un sobre tancat fixat en la part posterior figurant en l’exterior el títol o lema. A l’interior es farà constar el nom i cognoms de l’autor, data de naixement, domicili, telèfon i curs escolar. Els premis seran únics d’acord amb els següents grups: Educació Infantil, 1r i 2n de Primària, 3r i 4t de Primària, 5é i 6é de Primària, 1r i 2n de Secundària i 3r i 4t de Secundària. Els treballs hauran de dipositarse en la seu de la Confraria de Sant Jordi o contactant a través d’Instagram o Facebook els dies 24 i 26 de març (divendres i diumenge), en horari de 19,30 a 21,00 i d’11,30 a 13,00 hores.

El resultat del certamen es comunicarà telefònicament als guanyadors el dia 23 d’abril. Posteriorment, es publicarà en els comptes oficials de la Confraria en les xarxes socials. Les bases del concurs poden consultar-se al complet en la web de la Confraria de Sant Jordi.