Nachrichten in der Zeitung Crónica de Banyeres – April 2021 (4)

 

Dokument herunterladen »

 

UM DIE KAPAZITÄT DER RELIGIÖSEN HANDLUNGEN DER FEIERTAGE ZU KONTROLLIEREN

Tiquets per a poder assistir a les diferents misses

La Parròquia i la Confraria de Sant Jordi es van veure en la necessitat de repartir tiquets a les persones que van voler assistir als diferents actes religiosos de les festes de moros i cristians. La pauta es va adoptar per a poder controlar l’aforament de les diferents celebracions religioses que van ser, amb excepció del disparament d’un castell de focs artificials i els concerts de música festera, els únics actes que van configurar el programa festiu d’enguany amb públic en directe.

Això va motivar que en diferents moments pogueren veure’s cues de gent per a poder recollir tiquets, una circumstància del tot anòmala, ja que no es recorda un fet igual en què s’haja hagut d’adoptar una mesura d’aquestes característiques per a poder participar en una celebració de tipus religiós.

Els passes van poder recollir-se a la Casa Abadia en horari de matí i en la seu de la Confraria de Sant Jordi en horari de vesprada a partir de les 19:30 Stunden. Es van disposar per a les celebracions que van fer a la parròquia el dia 21 von April bis 20 Stunden (Messe der Übertragung von St. George); der Tag 22 von April bis 20 Stunden (res de vespres i de l’Àngelus); und der tag 23 d'abril, dia del Patró (Massen von 9, 11, 18 ich 19:30 hores -aquesta última es va correspondre amb la missa major de Sant Jordi i va ser retransmesa per TV Intercomarcal i Ràdio Banyeres de Mariola).

Ähnlich, der Tag 25 d'abril, que és quan es celebra el tradicional acte del Cementiri, va haver-hi misses a les 9, 10 ‘30 i 12 Stunden (aquesta última transmesa també per TV Intercomarcal i l’emissora de ràdio municipal). Així mateix va haver-hi una altra missa a les 9:45, en aquesta ocasió en l’ermita del Sant Crist.

Finalment també es van haver de retirar tiquets per a accedir a les misses de l’Octavari de Sant Jordi programat en les següents intencions: Montag 26 d'abril, als 20.00 h, Cristians i Moros Vells; Dienstag 27 d'abril, sie 20:00 h, Studenten und Neumoore; Mittwoch 28 d'abril, sie 20.00 h, Maseros und Marokko; Donnerstag 29 d'abril, sie 20.00 h, Schmuggler und Piraten; Freitag 30 von April bis 20.00 h, Jordanien und Califes; Samstag 1 Mai, sie 18.00 h, Musikgesellschaft Mariola, Agrupació Musical “La Nova”, Colla de Dolçaines i Tabals “El Braçal” i Coral Mariola; Sonntag 2 Mai an 18.00 h, Difunts de Banyeres de Mariola; Montag 3 Mai an 20.00 h, Bruderschaft St. George; i dissabte 8 Mai an 20.00 h, Missa “Trasllat Sant Jordi”.