Notícias do jornal Crónica de Banyeres – abril 2021 (2)

 

Baixar documento »

 

Gravura do 75 Aniversari del Guió de Sant Jordi

La Confraria de Sant Jordi ha editat un gravat commemoratiu del 75 Aniversari del Guió de Sant Jordi. Es tracta d’una edició limitada de 150 unitats realitzades per l’artista local Manuel Granado. Els interessats a comptar amb alguna d’aquestes làmines poden contactar amb qualsevol component de la junta de la institució.

 

Concertos do Octavari de Sant Jordi

A atual edição do jornal está encerrada, os dias 1 Eu 2 maio (sábado e domingo), estava previst que es celebraren a l’església de Santa Maria a les 19:30 horas os dois concertos que compõem as Jornadas Musicais do Octavari de Sant Jordi, jornades que enguany compleixen la 41 edição.

dia 1 a Orquestra Sinfônica SMI Santa Cecília de Cullera se apresentou, dirigida per Carlos Garcés Fuentelsaz i amb Javier Sapiña com a contrabaix. O programa consistia na abertura "The Mercy of Titus", de W.A.. Mozart, concert per a contrabaix i orquestra de D. Dragonetti, e sinfonia não. 8 “Inacabado” por F. Schubert.

no domingo 2 o Coro da Universidade de San Yago estava programado para se apresentar, dirigido por Pau de Luis Alba. El programa estaria format per música espiritual coral sacra i músiques corals del món.