Notizie sul quotidiano Crónica de Banyeres – aprile 2021 (2)

 

Scarica documento »

 

Incisione del 75 Aniversari del Guió de Sant Jordi

La Confraria de Sant Jordi ha editat un gravat commemoratiu del 75 Aniversari del Guió de Sant Jordi. Es tracta d’una edició limitada de 150 unitats realitzades per l’artista local Manuel Granado. Els interessats a comptar amb alguna d’aquestes làmines poden contactar amb qualsevol component de la junta de la institució.

 

Concerti dell'Octavari de Sant Jordi

L'attuale edizione del quotidiano è chiusa, i giorni 1 io 2 maggio (sabato e domenica), estava previst que es celebraren a l’església de Santa Maria a les 19:30 ore i due concerti che compongono le Giornate Musicali dell'Octavari de Sant Jordi, jornades que enguany compleixen la 41 edizione.

giorno 1 si è esibita la SMI Santa Cecília de Cullera Symphony Orchestra, dirigida per Carlos Garcés Fuentelsaz i amb Javier Sapiña com a contrabaix. Il programma prevedeva l'apertura "La Misericordia di Tito", di W.A.. Mozart, concert per a contrabaix i orquestra de D. Dragonetti, e la sinfonia no. 8 “Incompiuto” di F. Schubert.

Di domenica 2 il Coro dell'Università di San Yago doveva esibirsi, regia di Pau de Luis Alba. El programa estaria format per música espiritual coral sacra i músiques corals del món.