Nouvelles dans le journal Crónica de Banyeres – avril 2021 (2)

 

Télécharger le document »

 

Gravure du 75 Aniversari del Guió de Sant Jordi

La Confraria de Sant Jordi ha editat un gravat commemoratiu del 75 Aniversari del Guió de Sant Jordi. Es tracta d’una edició limitada de 150 unitats realitzades per l’artista local Manuel Granado. Els interessats a comptar amb alguna d’aquestes làmines poden contactar amb qualsevol component de la junta de la institució.

 

Concerts de l'Octavari de Sant Jordi

L'édition actuelle du journal est fermée, les jours 1 je 2 mai (samedi et dimanche), estava previst que es celebraren a l’església de Santa Maria a les 19:30 heures les deux concerts qui composent les Journées Musicales de l'Octavari de Sant Jordi, jornades que enguany compleixen la 41 édition.

jour 1 l'Orchestre Symphonique SMI Santa Cecilia de Cullera a joué, dirigida per Carlos Garcés Fuentelsaz i amb Javier Sapiña com a contrabaix. Le programme consistait en l'ouverture "La Miséricorde de Titus", de W.A.. Mozart, concert per a contrabaix i orquestra de D. Dragonetti, et symphonie non. 8 « Inachevé » par F. Schubert.

Le dimanche 2 le chœur de l'université de San Yago devait se produire, réalisé par Pau de Luis Alba. El programa estaria format per música espiritual coral sacra i músiques corals del món.