News in the newspaper Crónica de Banyeres – April 2021 (2)

 

Download document »

 

Engraving of the 75 Aniversari del Guió de Sant Jordi

La Confraria de Sant Jordi ha editat un gravat commemoratiu del 75 Aniversari del Guió de Sant Jordi. Es tracta d’una edició limitada de 150 unitats realitzades per l’artista local Manuel Granado. Els interessats a comptar amb alguna d’aquestes làmines poden contactar amb qualsevol component de la junta de la institució.

 

Concerts of the Octavari de Sant Jordi

The current edition of the newspaper is closed, the days 1 i 2 May (Saturday and Sunday), estava previst que es celebraren a l’església de Santa Maria a les 19:30 hours the two concerts that make up the Musical Days of the Octavari de Sant Jordi, jornades que enguany compleixen la 41 edition.

The day 1 the SMI Santa Cecília de Cullera Symphony Orchestra performed, dirigida per Carlos Garcés Fuentelsaz i amb Javier Sapiña com a contrabaix. The program consisted of the opening "The Mercy of Titus", of W.A.. Mozart, concert per a contrabaix i orquestra de D. Dragonetti, and symphony no. 8 “Unfinished” by F. Schubert.

On Sunday 2 the San Yago University Choir was scheduled to perform, directed by Pau de Luis Alba. El programa estaria format per música espiritual coral sacra i músiques corals del món.