Nachrichten in der Zeitung Crónica de Banyeres – April 2021 (2)

 

Dokument herunterladen »

 

Gravur des 75 Aniversari del Guió de Sant Jordi

La Confraria de Sant Jordi ha editat un gravat commemoratiu del 75 Aniversari del Guió de Sant Jordi. Es tracta d’una edició limitada de 150 unitats realitzades per l’artista local Manuel Granado. Els interessats a comptar amb alguna d’aquestes làmines poden contactar amb qualsevol component de la junta de la institució.

 

Konzerte der Octavari de Sant Jordi

Die aktuelle Ausgabe der Zeitung ist geschlossen, die Tage 1 ich 2 Mai (Samstag und Sonntag), estava previst que es celebraren a l’església de Santa Maria a les 19:30 Stunden die beiden Konzerte, die die Musiktage des Octavari de Sant Jordi . bilden, jornades que enguany compleixen la 41 Auflage.

Tag 1 das SMI Santa Cecília de Cullera Symphony Orchestra spielte, dirigida per Carlos Garcés Fuentelsaz i amb Javier Sapiña com a contrabaix. Das Programm bestand aus der Eröffnung "Die Barmherzigkeit des Titus", von W. A.. Mozart, concert per a contrabaix i orquestra de D. Dragonetti, und Symphonie nein. 8 „Unvollendet“ von F. Schubert.

Am Sonntag 2 der San Yago University Choir sollte auftreten, Regie: Pau de Luis Alba. El programa estaria format per música espiritual coral sacra i músiques corals del món.