Noticia al periòdic Crónica de Banyeres – Abril 2021 (2)

 

Descarregar document »

 

Gravat del 75 Aniversari del Guió de Sant Jordi

La Confraria de Sant Jordi ha editat un gravat commemoratiu del 75 Aniversari del Guió de Sant Jordi. Es tracta d’una edició limitada de 150 unitats realitzades per l’artista local Manuel Granado. Els interessats a comptar amb alguna d’aquestes làmines poden contactar amb qualsevol component de la junta de la institució.

 

Concerts de l’Octavari de Sant Jordi

Tancada la present edició del periòdic, els dies 1 i 2 de maig (dissabte i diumenge), estava previst que es celebraren a l’església de Santa Maria a les 19:30 hores els dos concerts que integren les Jornades Musicals de l’Octavari de Sant Jordi, jornades que enguany compleixen la 41 edició.

El dia 1 va actuar l’Orquestra Simfònica SMI Santa Cecília de Cullera, dirigida per Carlos Garcés Fuentelsaz i amb Javier Sapiña com a contrabaix. El programa estava compost per l’obertura “La clemència de Tito”, de W.A. Mozart, concert per a contrabaix i orquestra de D. Dragonetti, i simfonia núm. 8 “Inacabada” de F. Schubert.

El diumenge dia 2 estava previst que actuara el Cor Universitari Sant Yago, dirigit per Pau de Luis Alba. El programa estaria format per música espiritual coral sacra i músiques corals del món.