Novità sul web “La valle digitale” – febbraio 2022

Enllaç a la noticia »

A primers d’este mes reunits en la Seu de la Confraria Sant Jordi els responsables dels grups de treball amb la presidenta de la Confraria, es començava a preparar el guió per a les Festes de Sant Jordi de 2022 després de dos anys de parada obligada per la irrupció de la pandèmia. Mostrant-se esperançats d’organitzar els actes religiosos de les festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi Màrtir.

Un aspecte més d’esta relativa normalitat és la recuperació del Concurs de Dibuix de la Confraria Sant Jordi, que celebrarà la seua segona edició. Com no pot ser d’altra forma la temàtica és la festera amb la imatge del patró Sant Jordi com a protagonista i dotat amb diferents premis que de moment no s’han revelat.

Si bé és cert que s’ha de tindre en compte les dates d’entrega, que són les següents: Venerdì 25 marzo, di 19:30 un 21 h., domenica 27 de març o diumenge 3 d’abril d’11:30 un 13 h. a la Seu de la Confraria Sant Jordi. Segons les bases que ha publicatl’organitzador es podran presentar xiquets i xiquetes d’Ensenyament Infantil, Primario e secondario, que s’organitzaran en tres categories diferents.

Comunicació telefònica

Pel que fa a la comunicació a les guanyadores i guanyadors, el premi es comunicarà el dia 23 d’abril per via telefònica a les xiquetes i xiquets premiat i posteriorment es farà públic a través dels comptes oficials de la Confraria de Sant Jordi a les xarxes socials.

A més a més segons s’indica en els pròpies bases els premis es lliuraran en un acte públic, si la situació de la pandèmia ho permet, al qual han d’assistir les guanyadores i guanyadors acompanyats dels seus pares i mares o tutors i tutores.