La leggenda di San Giorgio, Principessa e il Drago – Party Program 2021

 

Scarica documento »

 

La leggenda di San Giorgio, Principessa e il Drago – Party Program 2021

40 Anni di Leggenda
L'associazione

 

giorno 9 febbraio 2020 vam constituir la nova junta de l’Associació de la Llegenda de Sant Jordi, presidida per Elvira Ferre Tortosa, amb una situació complicada. De tota manera vam decidir assumir-la, per tal d’evitar que finalitzara una associació i un projecte teatral comunitari que tant ha significat i continua significant per a la nostra gent i per al poble de Banyeres de Mariola.

Più, a seguito della nostra decisione e, sense poder pensar ni previndre-la, si è presentata una nuova situazione, per a sorpresa de tothom, fent-nos fer front als problemes que, come tutti sapete, ha provocat la pandèmia que estem patint col·lectivament i que ha impedit posar en marxa amb normalitat qualsevol projecte col·scuola. purtroppo, s’ha convertit en un “anno della leggenda” molto speciale. La situació sanitària i la lògica normativa pública han determinat el nostre programa d’acció.

Hem aprofitat aquests mesos per anar avançant feina en la mesura que hem pogut en qüestions internes: posar en marxa la tresoreria de l’Associació regularitzant els comptes, aprire un conto in banca, on fer els ingressos i pagaments corresponents, actualitzar la secretaria de l’Associació posant en ordre els registres i arxius, revisar i actualitzar els estatuts i el reglament de règim intern, preparar un esborrany dels mateixos per quan puguen ser aprovats i presentar-los de nou a les autoritats competents, revisar el vestuari i atrezzo de la representació, riordinare, netejar i ordenar els locals cedits per l’Ajuntament, comunicar-nos amb totes les persones sòcies, e un lungo ecc. Per riassumere, mantenint la nostra associació com sabem i podem. Amor a la representació de la Llegenda, bona voluntat i ganes de fer feina no ens falten. Ringraziamo il cavolo di queste righe· laboració de totes les persones i entitats que segueixen a la nostra Associació i que ens han ajudat i ens estan ajudant a realitzar aquesta complexa tasca.

L'any 2021 farà 40 anys de la primera representació de la Llegenda a Banyeres de Mariola, escrita per Jordi García Vilar (actualment membre de la nova junta per dirigir la representació) i estrenada a la plaça de les Monges o de l’Ajuntament l’any 1981. Un dato speciale che, a pesar de totes les circumstàncies, vogliamo festeggiare, com no pot ser d’altra manera. Perciò, aquesta celebració i representació no es podrà fer com altres anys, degut sobretot al fet de no poder-se reunir les persones en grups grans ni per a assajos, indubtablement necessaris, ni tampoc a l’hora de les dues esperades representacions. Atenent a tot això, s’ha decidit celebrar aquest 40 compleanno, a cui siete tutti invitati, de la següent manera:

Il Comune è stato adeguatamente informato, que sempre ha col·ha lavorato generosamente con questo progetto, i tal com ens ha dit i sempre s’ha fet, s’ha exposat el projecte d’aquest any especial, s’ha presentat un pressupost i s’ha demanat una subvenció. S’ha realitzat l’edició d’un llibre, 40 anni di leggenda, de Jordi Garcia, que estarà a l’abast de tothom i a benefici de l’Associació. Es farà una projecció cinematogràfica realitzada per “Foto-vídeo Morenet”, amb breus actuacions en directe, al Parc Municipal de Vila Rosario a l’estiu, respectant les normes de seguretat sanitàries marcades. Speriamo di poterlo portare avanti.

Desitjaríem de tot cor que enguany es pogueren celebrar les festes de Sant Jordi i poder viure-les i gaudir d’elles plenament, con tanta salute e benessere per tutti.

Lunga vita a San Giorgio! Visquen les nostres festes en el seu honor!