Die Legende des Heiligen Georg, Prinzessin und der Drache – Partyprogramm 2021

 

Dokument herunterladen »

 

Die Legende des Heiligen Georg, Prinzessin und der Drache – Partyprogramm 2021

40 Jahre der Legende
Der Verein

 

Tag 9 Februar 2020 vam constituir la nova junta de l’Associació de la Llegenda de Sant Jordi, presidida per Elvira Ferre Tortosa, amb una situació complicada. De tota manera vam decidir assumir-la, per tal d’evitar que finalitzara una associació i un projecte teatral comunitari que tant ha significat i continua significant per a la nostra gent i per al poble de Banyeres de Mariola.

Plus, nach unserer Entscheidung und, sense poder pensar ni previndre-la, eine neue Situation entstand situation, per a sorpresa de tothom, fent-nos fer front als problemes que, wie ihr alle wisst, ha provocat la pandèmia que estem patint col·lectivament i que ha impedit posar en marxa amb normalitat qualsevol projecte col·Schule. Unglücklicherweise, s’ha convertit en un “Jahr der Legende” sehr besonders. La situació sanitària i la lògica normativa pública han determinat el nostre programa d’acció.

Hem aprofitat aquests mesos per anar avançant feina en la mesura que hem pogut en qüestions internes: posar en marxa la tresoreria de l’Associació regularitzant els comptes, ein Bankkonto eröffnen, on fer els ingressos i pagaments corresponents, actualitzar la secretaria de l’Associació posant en ordre els registres i arxius, revisar i actualitzar els estatuts i el reglament de règim intern, preparar un esborrany dels mateixos per quan puguen ser aprovats i presentar-los de nou a les autoritats competents, revisar el vestuari i atrezzo de la representació, Aufräumen, netejar i ordenar els locals cedits per l’Ajuntament, comunicar-nos amb totes les persones sòcies, und ein langes usw. Um zusammenzufassen, mantenint la nostra associació com sabem i podem. Amor a la representació de la Llegenda, bona voluntat i ganes de fer feina no ens falten. Wir danken dem Kohl aus diesen Zeilen· laboració de totes les persones i entitats que segueixen a la nostra Associació i que ens han ajudat i ens estan ajudant a realitzar aquesta complexa tasca.

L'jeder 2021 wird machen 40 anys de la primera representació de la Llegenda a Banyeres de Mariola, escrita per Jordi García Vilar (actualment membre de la nova junta per dirigir la representació) i estrenada a la plaça de les Monges o de l’Ajuntament l’any 1981. Eine besondere Daten, die, a pesar de totes les circumstàncies, wir wollen feiern, com no pot ser d’altra manera. Deshalb, aquesta celebració i representació no es podrà fer com altres anys, degut sobretot al fet de no poder-se reunir les persones en grups grans ni per a assajos, indubtablement necessaris, ni tampoc a l’hora de les dues esperades representacions. Atenent a tot això, s’ha decidit celebrar aquest 40 Geburtstag, zu der ihr alle eingeladen seid, de la següent manera:

Der Stadtrat ist richtig informiert, que sempre ha col·hat großzügig mit diesem Projekt gearbeitet, i tal com ens ha dit i sempre s’ha fet, s’ha exposat el projecte d’aquest any especial, s’ha presentat un pressupost i s’ha demanat una subvenció. S’ha realitzat l’edició d’un llibre, 40 Jahre der Legende, de Jordi Garcia, que estarà a l’abast de tothom i a benefici de l’Associació. Es farà una projecció cinematogràfica realitzada per “Foto-vídeo Morenet”, amb breus actuacions en directe, al Parc Municipal de Vila Rosario a l’estiu, respectant les normes de seguretat sanitàries marcades. Wir hoffen, es voranbringen zu können.

Desitjaríem de tot cor que enguany es pogueren celebrar les festes de Sant Jordi i poder viure-les i gaudir d’elles plenament, mit viel Gesundheit und Wohlbefinden für alle.

Es lebe St. George! Visquen les nostres festes en el seu honor!