effemeridi – Party Program 2021

 

effemeridi – Party Program 2021

Scarica il documento »

 

75 anni

L'any 1946, ara fa 75 anni, la Banda Municipal de Banyeres de Mariola va guanyar el premi extraordinari i també el tercer premi al Certamen musical de Xàtiva. Tre anni dopo, l'any 1949, aconseguien també el segon premi al mateix certamen, en ambdós ocasions sota la batuta de Godofredo Garrigues.

50 anni

L'any 1971, ara fa 50 anni, la Banda Municipal es va dissoldre per divergències amb la Corporació Municipal d’aquell moment. Un any després de la dissolució, els músics i Godofredo Garrigues es van reunir de nou per a celebrar un dinar de germanor, que tindria lloc a la Pensió Moncho.

25 anni

il 21 nel mese di aprile 1996, ara fa 25 anni, la Comissió de Festes de Sant Jordi va desfilar en processó per primera vegada a l’acte del Trasllat com a autoritat dins del món de la festa i amb el seu Alcalde de Festes en lloc preferent.

A luglio dell'anno 1996 van tindre lloc a Campan els actes d’agermanament entre esta localitat francesa i la nostra població. Subito dopo, al mes d’octubre del mateix any, es va consolidar aquest agermanament amb els actes realitzats a Banyeres de Mariola. Des d’aquell moment s’han fomentat i enriquit els vincles entre les dues poblacions, símbol d’unió entre pobles d’Europa. Eixe mateix any 1996, l’Ajuntament de Banyeres de Mariola adquirix en propietat el Teatre Principal.

Altre effemeridi

L'any 1771, fa 250 anni, Carlos lll va prohibir efectuar dispars d’arcabusseria dins les poblacions. L'any 1946, lo fa adesso 75 anni, era col·locat el retaule de l’altar major del Temple Parroquial. Eixe mateix any també quedava instal·lada la campana Ave María Purísima sin pecado concebida, al campanar del Temple. L'any, 1971, fa 50 anni, s’iniciaven els treballs de construcció de la Casa Abadia.