Ephemeriden – Partyprogramm 2021

 

Ephemeriden – Partyprogramm 2021

Dokument herunterladen »

 

75 Jahre

L'jeder 1946, ara fa 75 Jahre, la Banda Municipal de Banyeres de Mariola va guanyar el premi extraordinari i també el tercer premi al Certamen musical de Xàtiva. Drei Jahre später, l'any 1949, aconseguien també el segon premi al mateix certamen, en ambdós ocasions sota la batuta de Godofredo Garrigues.

50 Jahre

L'jeder 1971, ara fa 50 Jahre, la Banda Municipal es va dissoldre per divergències amb la Corporació Municipal d’aquell moment. Un any després de la dissolució, els músics i Godofredo Garrigues es van reunir de nou per a celebrar un dinar de germanor, que tindria lloc a la Pensió Moncho.

25 Jahre

die 21 im April 1996, ara fa 25 Jahre, la Comissió de Festes de Sant Jordi va desfilar en processó per primera vegada a l’acte del Trasllat com a autoritat dins del món de la festa i amb el seu Alcalde de Festes en lloc preferent.

Im Juli des Jahres 1996 van tindre lloc a Campan els actes d’agermanament entre esta localitat francesa i la nostra població. Bald darauf, al mes d’octubre del mateix any, es va consolidar aquest agermanament amb els actes realitzats a Banyeres de Mariola. Des d’aquell moment s’han fomentat i enriquit els vincles entre les dues poblacions, símbol d’unió entre pobles d’Europa. Eixe mateix any 1996, l’Ajuntament de Banyeres de Mariola adquirix en propietat el Teatre Principal.

Andere Ephemeriden

L'jeder 1771, Fa 250 Jahre, Carlos lll va prohibir efectuar dispars d’arcabusseria dins les poblacions. L'jeder 1946, tut jetzt 75 Jahre, war col·locat el retaule de l’altar major del Temple Parroquial. Eixe mateix any també quedava instal·lada la campana Ave María Purísima sin pecado concebida, al campanar del Temple. L'jeder, 1971, Fa 50 Jahre, s’iniciaven els treballs de construcció de la Casa Abadia.