Restauren el creuer de l’església


Banyeres El Nostre Periocic. Edició impresa

Descarregar document

Des de fa unes setmanes l’altar de Sant Jordi situat a l’església esta totalment recobert per una gran bastimentada, estructura de tubs de ferro que suporta una plataforma de treball situada quasi al nivell del sostre. La causa és que s’estan duent a terme treballs de restauració de la pintura del creuer, el qual presentava unes condicions de deteriorament extremes a causa de la humitat. Com es recordarà, temps arrere la Contraria va executar obres de reparació de la teulada per a evitar aquests problemes.

EDITEN UN DVD DEIS 25 ANYS DE LA BENEDICCIÓ DE L’ERMITA DE SANT JORDI

La Confraria de Sant Jordi ha editat un DVD en la qual es plasmarà tot el treball que es va dur a terme i les circumstàncies que van haver de resoldre’s, per a aconseguir que l’ ermita de Sant Jordi poguera edificar-se en el seu actual emplaçament. La iniciativa es du a terme perquè enguany es commemora el 25 aniversari de la benedicció de l´ermita.

La presentació del DVD serà el dia 4 de juliol a les 19,00 h en la Casa de Cultura. El DVD es posarà a la venda durant la fira de la Malena al llarg del cap de setmana de l´11 i el 12 de juliol.

Els beneficis que es deriven de la seua venda es destinaran a sufragar les despeses de la restauració del creuer de l´església.