Presentada la Revista Programa de Fiestas 2015-04-01


Banyeres Nuestro Periocic. edición impresa

descargar documento

NOVETATS EN LES SECCIONS FOTOGRÀFIQUES

el día 7 de marzo, Sábado, tuvo lugar en el Teatro Principal la presentación de la Revista – Programa de les festes2015.

L’ acte va comptar amb un concert de música festera de l’Agrupació Musical la Nova, l’entrega dels premis del concurs del cartell anun¬ciador, en el que Vicent Ramón Pascual Giner, de Bocairent, ha sigut el guanyador, i David Están Francés, el millor artista local, la projecció d’un vídeo amb els detalls de la RevistaPro¬grama d’enguany, i l’entrega del Pro¬grama a capitans, Filaes i institucions. El programa denguany té 512 pagi¬nes i, entre articles, col•laboracions, literàries, fotografies i anuncis publicitaris, aglutina un total de 738 documents diferents, incorporant una cinta separadora per a facilitar la seua lectura.

Potser el canvi mes substancial és el que experimenta l’apartat fotogràfic, que incorpora les seccions «Una mira¬da al passat» y «La festa 2014 en imatges», així com una altra en què s’arrepleguen de forma específica els actes religiosos, mostrant-se també imatges participants en el VII Concurs de Fotografia Digital, així com perspectives «impossibles» preses des de les altures gràcies a la utilització d’un dron.
Des de l’equip de redacció, que ha estat al capdavant de la confecció de la Revista -Programa en els últims quatre anys, s’ha indicat que la seua intenció ha sigut confeccionar un volum dinàmic, molt visual i atractiu per a tot tipus de lector, encara que respectant la tradició de les nostres festes de moros i cristians.
Tot això sense descuidar el rigor i donant sentit a les decisions adoptades en el moment d’utilitzar el mate¬rial aportat per a muntar el llibre. I per descomptat, sempre amb la confiança que el resultat siga del grat de tots.