Der Consell schützt die Mauren und Christen und erleichtert ihre künftige Katalogisierung durch die UNESCO 2015-04-01


Die „Plantà de la Bandera“ ein Osterakt par excellence. Druckausgabe

Datei herunterladen

NOVETATS EN LES SECCIONS FOTOGRÀFIQUES

Tag 7 März, Samstag, va tindre lloc en el Teatre Principal la presentació de la RevistaPrograma de les festes2015.

L’ acte va comptar amb un concert de música festera de l’Agrupació Musical la Nova, l’entrega dels premis del concurs del cartell anun¬ciador, en el que Vicent Ramón Pascual Giner, von Bocairent, ha sigut el guanyador, i David Están Francés, el millor artista local, la projecció d’un vídeo amb els detalls de la RevistaPro¬grama d’enguany, i l’entrega del Pro¬grama a capitans, Filaes i institucions. El programa denguany té 512 pagi¬nes i, entre articles, col•laboracions, literàries, fotografies i anuncis publicitaris, aglutina un total de 738 documents diferents, incorporant una cinta separadora per a facilitar la seua lectura.

Potser el canvi mes substancial és el que experimenta l’apartat fotogràfic, que incorpora les seccionsUna mira¬da al passat” ich “La festa 2014 en imatges”, així com una altra en què s’arrepleguen de forma específica els actes religiosos, mostrant-se també imatges participants en el VII Concurs de Fotografia Digital, així com perspectivesimpossiblespreses des de les altures gràcies a la utilització d’un dron.
Des de l’equip de redacció, que ha estat al capdavant de la confecció de la Revista -Programa en els últims quatre anys, s’ha indicat que la seua intenció ha sigut confeccionar un volum dinàmic, molt visual i atractiu per a tot tipus de lector, encara que respectant la tradició de les nostres festes de moros i cristians.
Tot això sense descuidar el rigor i donant sentit a les decisions adoptades en el moment d’utilitzar el mate¬rial aportat per a muntar el llibre. I per descomptat, sempre amb la confiança que el resultat siga del grat de tots.