Nova edició de les Jornades Musicals de l’octavari de St. Jordi


Banyeres Digital / Societat

Enllaç directe a la noticia

El diumenge 28 d’abril s’inicia la XXXIV edició de les Jornades Musicals de l’octavari de St. Jordi a Banyeres de Mariola, les quals tenen el reconeixement de ser de les més antigues a l’autonomia valenciana realitzades de forma ininterrompuda des del seu inici en l’any 1.979.

A partir de les 19.30 hores, l’església parroquial de Sta. Maria acull el primer dels concerts que, en aquesta ocasió, anirà a cura de l’Orquestra de Joves de la provincia d’Alacant sota la direcció de Francisco Maestre i que oferirà en el seu programa la interpretació de l’obra “Samsó i Dalila”, de Camille Saint-Saëns, i la “Simfonia nº 8 en Sol M op. 88”, d’Antonin Dvorák.

La segona cita musical tindrà lloc el diumenge 5 de maig amb l’actuació del Grup Instrumental Simfonies, sota la direcció de Rafael García Vidal, i amb l’oferiment d’un concert representació d’obertures i àries d’òpera de finals del S. XVIII i XIX i primeries del XX, d’autors com Mozart o Puccini amb especial atenció a òperes de Verdi i Wagner, del qual en aquest any se celebra el bicentenari del seu naixement.

Els concerts están organitzats per la Confraria de St. Jordi i l’Ajuntament de Banyeres de Mariola i compten amb el patrocini de la Generalitat i la Diputació d’Alacant i la col·laboració de la parròquia de Sta. Maria. L’entrada és de franc