La humitat obliga a reparar la teulada de l’església


Banyeres El Nostre Periocic. Edició impresa

Descarregar document

DAMUNT DEL CREUER EN LA ZONA DE L’ALTAR DE SANT JORDI

La Confraria de Sant Jordi és la promotora de les obres que estan fent-se en la teulada de l’església, en la zona del creuer, damunt de l´altar de Sant Jordi. S’apreciava, des de fa molt de temps, el deteriorament cada volta major que presentava la zona com a conseqüència de la filtració d’humitats.

Davant d’aquesta situació la junta directiva va decidir afrontar la restauració en dues fases. En primer lloc reparar la teulada per a eliminar totes les goteres i humitats que calaven fins a deteriorar la pintura i decoració interior. I la segona, restaurar la pintura.

NIT D’HUMOR PRORESTAURACIÓ

Els dies 23 i 24 de gener, divendres i dissabte, a les 22 i a les 22,30 hores respectivament, es programarà una “Nit d’humor” en el Teatre Principal. La recaptació es destinarà al finançament de les obres de reparació de la teulada de l’església i la posterior pintura interior.

Organitzat per la Confraria de Sant Jordi, actuaran els monologuistes Lourdes Alonso, Neus Beneyto, Jorge González, Iñaqui Martí, Josep Sempere i Jordi Sempere. També hi haurà una actuació musical de “The Xixom” i números còmics a carrec de la companyia de teatre “La Rosera”.

Les entrades tenen un preu de 6 euros i poden adquirirse de forma anticipada en Óptica Vision l’Avinguda.