Invito a partecipare alla cessione e offerta in occasione dell'adempimento dell'art 50 compleanno


Vasche da bagno digitali / Societat

direct News

La Confraternita di S.. Jordi ha fet pública la invitació als habitants de Banyeres de Mariola per a participar activament en els actes del trasllat i l’ofrena de flors a St. Jordi amb motiu de complir-se enguany el 50 aniversari de celebració d’aquestos actes festers.
En una carta adreçada als confrares, i per extensió a tots els veïns i veïnes de la localitat, la Confraria de St. Jordi destaca que enguany se celebra el cinquantenari del primer trasllat de la imatge del patró des del seu cambril a la capella fins l’altar major de l’església, realitzant l’entrada al temple per la porta del carrer St. Jordi. inoltre, també es compleixen els 50 anys de la primera ofrena de flors que va promoure la filà de Maseros, pel que la junta directiva de la Confraria va proposar a la Comissió de Festes que el públic de paisà poguera també participar en l’acte de l’ofrena d’enguany, tot i no pertànyer a cap de les 10 filaes que integren la festa.

La proposta va rebre el vist-i-plau de la Comissió de Festes i es va aprovar que el dia 22 d’abril tota persona que ho desitge podrà participar en l’acte de l’ofrena darrere de la primera música, vale a dire, darrere de la Societat Musical i davant de la comparsa de Cristians. anche, el públic assistent al trasllat de la imatge de St. Jordi en la vesprada del dia 21 d’abril també rebrà una estampa commemorativa de l’efemèride.