Editen un DVD amb la història de la construcció de l’ ermita de Sant Jordi


Banyeres El Nostre Periocic. Edició impresa

Descarregar document

HA COMPLIT 25 ANYS

La Confraria de Sant Jordi ha posat a la venda un DVD en el qual s’arreplega tot el procés de construcció de l´ ermita del Patró, que enguany ha complit 25 anys. El DVD va ser presentat en un acte celebrat en la Casa de Cultura.

La pel•lícula inclou entrevistes a alguns dels protagonistes que van fer possible el projecte. Entre ells als pioners del grup scout Edelweiss que van desmuntar, pedra a pedra, l’ ermita del seu anterior emplaçament en el Molí Sol. També arreplega opinions de components de la junta de la Confraria d’aquella època, del Cronista de Festes i del rector, entre altres.

Igualment incorpora tots els detalls: els plànols, l’arquitecte que va dirigir el projecte: l’alcoià Juan Francisco Picó Silvestre, els alumnes de la secció de cantereria de l’Escola Taller d’Alcoi que és Van ocupar de la reconstrucció, la col•locació de la primera pedra, la inaugura¬ció, la construcció d’un parc públic en el lloc, etc.

Els fons que s’ obtinguen de la venda es destinaran als treballs d’obra i pintura que s’han dut a terme en el creuer de l’església, damunt de l’ altar de Sant Jordi.