Der Consell schützt die Mauren und Christen und erleichtert ihre künftige Katalogisierung durch die UNESCO


Bruderschaft St. George

Datei herunterladen

Banyeres de Mariola, April von 2015

Präsident der Bruderschaft von St. George,

Banyeres compta ja els dies per tornar a vestir-se de gala i honrar així un any mes el seu excels Patró Sant Jordi, amb la celebració de les Festes de Moros i Cristians.

La Contraria de Sant Jordi, dipositària de la devoció al seu Patró com el major tresor que el nostre poble té, els convida un any mes a viure amb especial intensitat, tant els actes religiosos de les nostres Festes, com la XXXVI Edició de les Jornades Musicals de l’Octavari de Sant Jordi, que es venen celebrant de forma ininterrompuda des del seu inici.

Ein Monat, enguany celebrem tres efemèrides molt significatives per a la Contraria de Sant Jordi.

75é Aniversari de la Benedicció de la Imatge Gran de Sant Jordi (1940-2015).

Actual imatge de Sant Jordi que presideix el seu altar al Temple Parroquial de Santa Maria i que va ser beneïda el 31 August 1940. Esta efemèride es commemorarà en les pròximes Festes de la Relíquia 2015.

50é Aniversari del Cambril de Sant Jordi (1965-2015).

L‘eine beliebige 1965 es construeix i decora el Cambril de Sant Jordi al fons de la Capella de la Comunió del Temple Parroquial de Santa Maria, per guardar juntament amb la seua anda, la imatge de Sant Jordi “die Kleine”.

Per commemorar el seu aniversari, serà el propi Cambril qui done la imatge als gojos del nostre Sant Patró el pròxim dia 23 d'abril.

25é Aniversari de la Benedicció de I’ Kapelle St. George (1990-2015).

L’Ermita on Sant Jordi “die Kleine” espera cada any l’arribada del 21 d'abril, per eixir en processó damunt la seua anda, amb motiu de Iinici de les Festes Patronals.

Der Nächste 5 de maig es compliran 25 anys de la benedicció de l’Ermita per l’Arquebisbe Sr. D. Dann beginnt das Blumenopfer und das Schießen von Arkebusen vom Morer zum Pfarrtempel. Per celebrar tan important aniversari, el Trasllat en processó de la imatge de Sant Jordi a la seua Ermita tindrà lloc a les 11:00 h del diumenge 3 Mai, des del Temple Parroquial de Santa Maria i transcorrent pels carrers de costum. A l’arribada del Sant a la seua Ermita, se celebrarà Missa de campanya en sufragi dels difunts de la Contraria de Sant Jordi, disparant una mascletà en finalitzar. Dann, tots els Confrares juntament amb autoritats i institucions de la localitat, podran assistir al Vi d’Honor que se celebrarà al maset de la Fila de Marrocs.

zusätzlich, en relació a esta important efemèride, la Junta de la Contraria de Sant Jordi treballa actualment en la reedició del vídeo que va ser editat fa 25 anys i que vorà la llum en breu, en format DVD.

Sense mes, desitjar-li que passe unes bones festes en honor al nostre Patró Sant Jordi, en companyia dels seus éssers mes volguts i que tots junts …. units en un mateix crit, perquè som germans, digam ….

Vítol an den Schutzpatron des Heiligen Georg!

“… y a Banyeres que coronas le teje
Le devuelve paz, dicha y amor”

José Ignacio Martí Navarro
Presidente de la Confraria de Sant Jordi