Nossos banheiras Periocic. edição impressa


L’assemblea de la Contraria de Sant Jordi va nomenar nou president

Baixar o arquivo

ES VA FER BALANÇ DE LA GESTIÓ DE LA JUNTA

La Contraria de Sant Jordi va celebrar una assemblea genera de confrares el 4 março, en la qual es va informar de la gestió realitzada en els últims tres anys, període en el qual ha estat treballant l’última junta.

L’entitat, que compta amb 1.762 socis, ha desenvolupat i promogut diferents projectes durant tot aquest temps. José Ignacio Martí Navarro, president durant aquesta etapa, va fer un repàs dels realitzats: la reparació de la teulada del creuer de l’altar de Sant Jordi de l’església i la restauració de la pintura del creuer, la commemoració del 25 aniversari de l´ermita de Sant Jordi amb l’edició d’un DVD, la reforma i condicionament del local del carrer Sant Francesc i la restauració de la imatge gran del Patró, la base del qual estava especialment deteriorada.

També es va confeccionar un ventall commemoratiu del 75 aniversari de la imatge i es van fer noves caputxes per a la cera. Es va presentar una nova sèrie d’escultures de la imatge de Sant Jordi de l’artista Manuel Boix i es va col•laborar en les jornades musicals del Octavari, incidint-se en la participació de músics de la població. Es va informar, na outra banda, de les ultimes donacions realitzades a l’entitat i dels treballs de restauració que s’estan fent en l’altar. Així mateix es va comentar que durant els tres anys la xifra de cartó i paper arreplegada seria de 520.000 kg i que es va participar en la fira de la Malena i en les Nits d’Humor.

MODIFICAR ESTATUTS

La cita era també per a modificar els estatuts, extrem que no va poder dur-se a terme a no comptar-se amb el quòrum d’assistència suficient. Finalment es va nomenar al nou president, càrrec que va recaure en Rafael Evaristo Belda Domenech, qui tindrà a José Tortosa Beneyto com a vicepresident, Rodrigo Ferré Navarro com a Secretari i Vicent Albero Ferré com a tresorer.