Banyeres El Nostre Periocic. Edició impresa


L’assemblea de la Contraria de Sant Jordi va nomenar nou president

Descarregar document

ES VA FER BALANÇ DE LA GESTIÓ DE LA JUNTA

La Contraria de Sant Jordi va celebrar una assemblea genera de confrares el 4 de març, en la qual es va informar de la gestió realitzada en els últims tres anys, període en el qual ha estat treballant l’última junta.

L’entitat, que compta amb 1.762 socis, ha desenvolupat i promogut diferents projectes durant tot aquest temps. José Ignacio Martí Navarro, president durant aquesta etapa, va fer un repàs dels realitzats: la reparació de la teulada del creuer de l’altar de Sant Jordi de l’església i la restauració de la pintura del creuer, la commemoració del 25 aniversari de l´ermita de Sant Jordi amb l’edició d’un DVD, la reforma i condicionament del local del carrer Sant Francesc i la restauració de la imatge gran del Patró, la base del qual estava especialment deteriorada.

També es va confeccionar un ventall commemoratiu del 75 aniversari de la imatge i es van fer noves caputxes per a la cera. Es va presentar una nova sèrie d’escultures de la imatge de Sant Jordi de l’artista Manuel Boix i es va col•laborar en les jornades musicals del Octavari, incidint-se en la participació de músics de la població. Es va informar, d’altra banda, de les ultimes donacions realitzades a l’entitat i dels treballs de restauració que s’estan fent en l’altar. Així mateix es va comentar que durant els tres anys la xifra de cartó i paper arreplegada seria de 520.000 kg i que es va participar en la fira de la Malena i en les Nits d’Humor.

MODIFICAR ESTATUTS

La cita era també per a modificar els estatuts, extrem que no va poder dur-se a terme a no comptar-se amb el quòrum d’assistència suficient. Finalment es va nomenar al nou president, càrrec que va recaure en Rafael Evaristo Belda Domenech, qui tindrà a José Tortosa Beneyto com a vicepresident, Rodrigo Ferré Navarro com a Secretari i Vicent Albero Ferré com a tresorer.