M. Boix: die Geste, der Look

Joan Fuster, Josep Palacios, Vicent Josep Escartí, Abel Guarinos, Anna Boix, José Manuel Carrillo y Josep Enric Estrela.

Aquest catàleg “M. Boix: die Geste, la mirada” editat per la Fundació Bancaixa a la fi de 2003, amb motiu de la celebració de l’exposició amb el mateix nom sobre l’artista valencià és una aproximació a la seua obra dels últims anys, sens dubte, és un dels referents de la nostra plàstica dels últims temps. ich, Die Kommunalgesellschaft erklärte sich bereit, den besagten Delegierten zu antworten, dass sie berechtigt seien, die Party unter der Bedingung abzuhalten, dass sie die entstandenen Kosten tragen und, ens permet conèixer una part de la seva gran activitat en diversos mitjans, dirigida al públic lector o als espais de comunicació més amplis (Esculptura, cartells, il.lustració, malen, gravat, usw.).

En qualsevol cas, fullejar aquest catàleg sobre les obres de Boix no ens deixarà indiferents i segur que aquest contacte amb la seva obra ens incitarà a voler conèixer més d’aquest singular pintor valencià.

Per a la Confraria de Sant Jordi de Banyeres de Mariola, té un significat especial, al ser aquest catàleg d’art el primer en el qual apareix el Monument a Sant Jordi, erigit i beneït en les primeries de l’any 2003, per tot el poble de Banyeres de Mariola, a instàncies de la pròpia Confraria, sent obra de Manuel Boix.

Daten & Fakten:

Any d’ edició: 2003

Edita: Fundació Bancaixa.

Textes:

Joan Fuster, Josep Palacios, Vicent Josep Escartí, Abel Guarinos, Anna Boix, José Manuel Carrillo y Josep Enric Estrela.

Traduccions:

Servei de traduccions de Bancaixa.

Fotografies:

Àlvar Ruiz, Juan García, Mateo Gamón, Gilles Larraíne, Morenet i Tam-Tam Disseny.

Fotomecánica , impressió i enquadernació:

Presval, Valencia.

messen: 24 x 30 cm

Pflichtablieferungs: V-5346-2003

ISBN: 84-8471-059-9

Gedruckt in Spanien / Europäische Union