M. Boix: el gest, la mirada

Joan Fuster, Josep Palacios, Vicent Josep Escartí, Abel Guarinos, Anna Boix, José Manuel Carrillo y Josep Enric Estrela.

Aquest catàleg “M. Boix: el gest, la mirada” editat per la Fundació Bancaixa a la fi de 2003, amb motiu de la celebració de l’exposició amb el mateix nom sobre l’artista valencià és una aproximació a la seua obra dels últims anys, sens dubte, és un dels referents de la nostra plàstica dels últims temps. I, a més, ens permet conèixer una part de la seva gran activitat en diversos mitjans, dirigida al públic lector o als espais de comunicació més amplis (Esculptura, cartells, il.lustració, pintura, gravat, etc.).

En qualsevol cas, fullejar aquest catàleg sobre les obres de Boix no ens deixarà indiferents i segur que aquest contacte amb la seva obra ens incitarà a voler conèixer més d’aquest singular pintor valencià.

Per a la Confraria de Sant Jordi de Banyeres de Mariola, té un significat especial, al ser aquest catàleg d’art el primer en el qual apareix el Monument a Sant Jordi, erigit i beneït en les primeries de l’any 2003, per tot el poble de Banyeres de Mariola, a instàncies de la pròpia Confraria, sent obra de Manuel Boix.

Fitxa tècnica:

Any d’ edició: 2003

Edita: Fundació Bancaixa.

Textes:

Joan Fuster, Josep Palacios, Vicent Josep Escartí, Abel Guarinos, Anna Boix, José Manuel Carrillo y Josep Enric Estrela.

Traduccions:

Servei de traduccions de Bancaixa.

Fotografies:

Àlvar Ruiz, Juan García, Mateo Gamón, Gilles Larraíne, Morenet i Tam-Tam Disseny.

Fotomecánica , impressió i enquadernació:

Presval, València.

Mesura: 24 x 30 cm

Dipòsit legal: V-5346-2003

ISBN: 84-8471-059-9

Printed in Spain / Unió Europea