Aniversari de la Confraria de Sant Jordi


G4 ServicisNoticies digitals

La parròquia de Santa Maria de Banyeres acollirà demà diumenge a les 18,30 hores una missa en Acció de Gràcies i, a la seua conclusió, un concert del Grup de Cambra de la Societat Musical de Banyeres, dins de les activitats programades per a commemorar el 80 Aniversari de la fundació de la Confraria de Sant Jordi.

La interpretació la dirigirà Rafael García Vidal, director de la banda, i es compondrà del repertori següent: “Serenata en Mib”, de Wolfang A. Mozart, “Petite Symphonie” de Charles Gounod, i l’estrena de “Diferencies breus sobre l’Himne a Sant Jordi”, del banyerut Benjamín Francés.

El concert està patrocinat per l’Ajuntament de Banyeres de Mariola mentres que la Caja de Ahorros del Mediterráneo patrocina el cartell anunciador i els programes de mà editats.

Facsímil sobre Sant Jordi

La Confraria de Sant Jordi posarà a la venda el facsímil d’una làmina amb la imatge de Sant Jordi que es venerava a Banyeres de Mariola en el moment en què va ser fundada la Confraria, l'qualquer 1928.

a imagem, obra de l’escultor valencià Antonio Esteve Romero, va presidir l’altar del Sant des de 1841 uma 1936, any en què va ser cremada durant la Guerra Civil.