Aniversari de la Confraria de Sant Jordi


G4 ServicisNoticies digitals

La parròquia de Santa Maria de Banyeres acollirà demà diumenge a les 18,30 hores una missa en Acció de Gràcies i, a la seua conclusió, un concert del Grup de Cambra de la Societat Musical de Banyeres, dins de les activitats programades per a commemorar el 80 Aniversari de la fundació de la Confraria de Sant Jordi.

La interpretació la dirigirà Rafael García Vidal, director de la banda, i es compondrà del repertori següent: “Serenata en Mib”, de Wolfang A. Mozart, “Petite Symphonie” de Charles Gounod, i l’estrena de “Diferencies breus sobre l’Himne a Sant Jordi”, del banyerut Benjamín Francés.

El concert està patrocinat per l’Ajuntament de Banyeres de Mariola mentres que la Caja de Ahorros del Mediterráneo patrocina el cartell anunciador i els programes de mà editats.

Facsímil sobre Sant Jordi

La Confraria de Sant Jordi posarà a la venda el facsímil d’una làmina amb la imatge de Sant Jordi que es venerava a Banyeres de Mariola en el moment en què va ser fundada la Confraria, l'any 1928.

l'immagine, obra de l’escultor valencià Antonio Esteve Romero, va presidir l’altar del Sant des de 1841 un 1936, any en què va ser cremada durant la Guerra Civil.