80 Aniversari de la Confraria de Sant Jordi


Banyeres digital

Amb motiu del 80 Aniversari de la fundació de la Confraria de St. George, l’església de Sta. Maria és l’escenari escollit per a l’oferiment d’un concert extraordinari el diumenge, a partir de les 19.30 hours, en la celebració d’aquest efemèride local en la que actuarà el Grup de Cambra de la Societat Musical de Banyeres, dirigit per Rafael García Vidal. Prèviament, s’oferirà una missa d’acció de gràcies.

El repertori està format per l’obra “Serenata en Mib”, de Wolfang A. Mozart, “Petite Symphonie” de Charles Gounod, i l’estrena de “Diferències breus sobre l’Himne a Sant Jordi”, del banyerí Benjamín Francés. El concert està patrocinat per l’Ajuntament.

En relació amb aquesta efemèride, la Confraria de Sant Jordi posarà a la venda un facsímil amb la imatge de Sant Jordi venerada en la població en el temps en què va ser fundada en l’any 1928. The picture, obra de l’escultor valencià Antonio Esteve Romero, va presidir l’altar del sant des de 1841 a 1936, any en què va ser desaparèixer a conseqüència de la Guerra Civil.