Assemblea General de Confrares 07/03/2020

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05

El 7 de març del any de la pandèmida 2020, es va celebrar la 13 ª Assemblea General de Confrares, que va tindre lloc al Saló de la Seu Social de la Confraria i amb el 5 punt de l’ordre del dia:

“Presentació de candidatures i elecció de la nova Presidència de la Confraria”.

Per unanimitat de l’Assemblea allí reunida, va ser elegida Mª Elena Vilanova Calatayud amb el càrrec de Presidenta qui estarà secundada per Jorge Silvestre Beneyto com a Vicepresident, Macarena Albero Cortés com a Secretaria i per María Belda Silvestre com a Tresorera.

Primeres paraules (discurs) de la Presidenta:

President i membres de la junta de la Confraria de Sant Jordi, Majorals, rector de la parroquia de Santa Maria i socis que hui estem ací reunits, bona vesprada a tots i a totes.

Quan pel mes de novembre, Rafa Belda va vindre a casa a parlar amb mi i em va transmetre que havia sigut triada per a ser la persona que el rellevara en el seu càrrec… a la meua ment començaren a vindre moltes vivències, records i també moltes persones… persones a les quals he d’agrair el que hui sent i sóc.

En primer lloc, als meus pares, per saber transmetrem la fe per Jesucrits i la devoció per Sant Jordi Màrtir, no sols amb paraules, sinó amb fets.

Als meus avis, persones molt estimades, a les quals mai oblidaré, ja que amb ells vaig aprendre a resar i també a memoritzar i a meditar alguna oració. De la mà d’els avis d’Alfafara és la meua devoció per el Diví Salvador i la Mare de Déu de la Llum.

A les Germanes de la Caritat i Mestres del Col·legi Fundació Ribera. Què puc dir que no sapieu de “La Milagrosa”?

A les meues catequistes de 1a. Comunió, al Grup Scout Edelweiss, monitors/es i amics i amigues que vam compartir la fe en Jesús…

A la meua catequista de confirmació, Paquita Aznar, i que recentment ha passat a la casa de Déu.

A D. Ricardo, com a rector de la nostra parroquia i també com a docent en 3r de BUP de l’assignatura de religió, ja que gràcies al treball d’investigació que ens va manar fer sobre l’iconografia de Sant Jordi al nostre poble, vaig saber estimar i valorar tant el patrimoni material com devocional del nostre patró.

Per descomptat que tinc moltíssimes persones més a les quals agrair, i que m’han aportat molt a la meua vida, però he volgut ressatlar els fonaments del que hui sent i soc.

Sols em queda dir, que estic molt il·lusionada pel càrrec que he d’exercir i que faré tos els posibles per a promure la pietat i la devoció per Sant Jordi, organitzar els actes litúrgics i religiosos de les Festes Patronals i cuidar i custodiar el patrimoni de la Confraria de Sant Jordi.

Moltes Gràcies.

Visca Sant Jordi.