Before Martyrdom, slow march composed by Banjamín Francés Luna and given to the Sant Jordi Brotherhood

 

Composer Benjamín Francés Luna gives this slow march to the Confraternity of Sant Jordi de Banyeres de Mariola. Es basa en una curta melodia medieval extreta de la litúrgia comuna dels apòstols màrtirs. A manera de fantasia, es pot dividir en tres parts: La primera evoca meditacions i pensaments. La segona i la tercera intenten reflectir la preparació per al martiri, l’acollida en el Paradís, i el moment de Glòria quan s’asseu a la dreta del Pare.

The 12 d’abril a la Seu de la Confraria de Sant Jordi la presidenta feia entrega d’un exemplar de la composició a Bejamín Francés Luna, a la Parròquia Mare de Déu de la Misericòrdia, a la Comissió de Festes de Sant Jordi, als presidents i presidentes de les filades i les entitats musicals.

Està prevista l’estrena, the 21 from April to 19:00 h a l’Ermita de Sant Jordi, abans de començar la Processó del Trasllat. Aquesta serà interpretada per les dues entitats musicals locals, la Societat Musical Banyeres de Mariola i l’Agrupació Musical “The New”, sota la batuta d’Enrique Alborch Tarrasó.

A Banjamín Francés Luna li manifestem el nostre sentiment de gratitud per compondre aquesta marxa lenta dedicada al nostre Patró Sant Jordi Màrtir.