75E' l'anniversario dei Pirati di Filà

il 15 d'aprile 2023, Presidente m. Elena Vilanova Calatayud ei commissari della Confraternita, M. José Francés Sanchis e Leopoldo Hernández Orcajada, ha partecipato agli eventi organizzati dalla banda dei Pirati, per la celebració del 75é aniversari de la seua fundació.
Esmorzaren al maset de la filà, seguidament en cercavila fins al Cementeri, on D. Ramón Micó Colomer oficià una missa pels difunts de la filà. El gremi de Campaneres de la Misericòrdia feren sonar les campanes avisant de la celebració, amb toc de difunt. Una vegada finalitzà la celebració anaren a la Venta El Borrego per dinar. Finalitzat aquest, el president digué unes paraules de gratitud i felicitacions als allí reunits, moment en el qual se’ls va fer entrega de detalls, entre els quals estava el que la Confraria de Sant Jordi els havia preparat, un gravat del Guió de Sant Jordi emmarcat, obra de l’artista local Manuel Granado.
Felicitem la filà Pirates per aquest 75é Aniversari, a la volta que desitgem que, celebren molts aniversaris més i tinguen present a Sant Jordi cada dia.