75It's Filà Pirates' Anniversary

The 15 d'April 2023, President M. Elena Vilanova Calatayud and the commissioners of the Brotherhood, M. José Francés Sanchis and Leopoldo Hernández Orcajada, attended the events organized by the Pirates gang, per la celebració del 75é aniversari de la seua fundació.
Esmorzaren al maset de la filà, seguidament en cercavila fins al Cementeri, on D. Ramón Micó Colomer oficià una missa pels difunts de la filà. El gremi de Campaneres de la Misericòrdia feren sonar les campanes avisant de la celebració, amb toc de difunt. Una vegada finalitzà la celebració anaren a la Venta El Borrego per dinar. Finalitzat aquest, el president digué unes paraules de gratitud i felicitacions als allí reunits, moment en el qual se’ls va fer entrega de detalls, entre els quals estava el que la Confraria de Sant Jordi els havia preparat, un gravat del Guió de Sant Jordi emmarcat, obra de l’artista local Manuel Granado.
Felicitem la filà Pirates per aquest 75é Aniversari, a la volta que desitgem que, celebren molts aniversaris més i tinguen present a Sant Jordi cada dia.